Welkom bij stuntvlaggen, dé website voor het laten bedrukken van uw vlaggen. Al onze vlaggen zijn van hoogwaardige kwaliteit, en voor verschillende doeleinden te gebruiken. Wij bieden zowel gevelvlaggen als mastvlaggen aan, die zijn te bedrukken met uw print of logo. Wij leveren vlaggen voor zowel particulieren als instanties, in zowel kleine als grote oplagen. Dus als u op zoek bent naar een reclamevlag met het logo van uw bedrijf, dan kan u bij ons terecht. Of bent u op zoek naar een vlag voor bijvoorbeeld een markt of een open dag? Dat kan natuurlijk ook. Bij stuntvlaggen helpen onze specialisten u graag!

Hoe werkt het?

Het bestellen van vlaggen om te bedrukken is een zeer gemakkelijk en snel proces. Als eerste is het handig om te weten dat wij standaard vlaggenstof bedrukken dat bestaat uit 115gr/m2 glaspolyester, maar ook op 120gr/m2 longlife of 160gr/m2 spunpolyester. Vlaggen bedrukken is mogelijk in 2 druktechnieken:

De eerste techniek die wij gebruiken in het proces van het bedrukken van een vlag is digitaldruk. Deze drukmethode is zeer interessant voor kleine oplagen, en is al mogelijk vanaf 1 stuk. De bedrukking wordt opgebouwd uit CMYK (Cyan, Magenta, Yellow en Black). Hierdoor is het mogelijk elke afbeelding en print te bedrukken, zelf schaduwen, verlopen en foto’s. 

De tweede techniek is interessant in grote oplagen. Het is mogelijk vanaf 5 stuks, maar per aantal vlaggen wordt de stapelkorting hoger, en daalt de prijs per stuk. In dit proces is het echter niet mogelijk om te werken met schaduwen of kleurverloop. Deze methode is het meest geschikt voor bedrijfsvlaggen, omdat deze vaak een vast logo hebben. 

Onze website is in de afgelopen periode aanzienlijk veranderd, zodat wij het bestellen van vlaggen kunnen vereenvoudigen. Binnen 1 klik kan u uw vlag al toevoegen aan de winkelwagen. U hoeft enkel uw bestand te uploaden waar hier de mogelijkheid voor is gegeven, en dan controleren onze experts de druk. Bent u tevreden? Dan begint het drukproces direct.

Op onze website bieden wij vaste formaten vlaggen aan, maar ook geven wij de mogelijkheid om een vlag van eigen maat te bestellen. Natuurlijk is de prijs van deze vlag afhankelijk van de maten die u kiest. Ook deze vlaggen bedrukken kan volledig met de print die u wil. 

stuntvlaggen: Voor uw vlaggen bedrukken

Op de website van stuntvlaggen bieden wij de mogelijkheid voor de consument om gemakkelijk en snel een vlag te laten bedrukken met een logo of foto naar wens. Naast onze standaard vlaggen bieden wij ook de optie om banieren, beachvlaggen of strandstoelen te laten bedrukken. Bekijk nu snel de opties op onze website! Wij bieden:

  • De goedkoopste bedrukte vlaggen
  • Persoonlijk contact met experts
  • Veilig betalen met  Mollie
  • Super snel leveren

Daarnaast krijgt u ook de mogelijkheid om uw eigen bestand te uploaden, zodat u verzekerd bent van de juiste druk. Heeft u eventuele vragen over het drukproces of over het bestand? Dan kan u altijd contact opnemen met een van onze experts. Bij stuntvlaggen helpen wij u graag! Neem dus snel een kijkje op onze website, en kijk wat wij voor u kunnen betekenen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *