De verlichting in je huis is belangrijk om voldoende licht in je huis te creëren wanneer het buiten donker wordt. Zo kun je in je eigen huis je omgeving zien en het licht zorgt uiteraard ook voor een hele gezellige sfeer. Dat laatste is alleen zo als je de juiste lampen gebruikt. In Oost-Europa en Azië gebuikt men vaak gewoon wit of blauw licht in de huiskamer. Dat betekent dat je soms gewoon in een huiskamer zit met TL buizen aan het plafond. Gezellig is dat absoluut niet, maar het is niet voor niets dat gezelligheid een Nederlands woord is. Het kan heel goed zijn dat andere culturen zich minder met de sfeer in een huiskamer bezig houden. In Nederland maken we vaak gebruik van een warm geel licht. Maar als je 1 grote lamp aan het plafond hangt en deze gebruikt om de woonkamer te verlichten, dan is het uiteraard nog altijd niet heel erg sfeervol. Een dergelijk licht is prima als je even snel licht nodig hebt en dus via 1 knop meteen de hele kamer kunt verlichten. Maar als je in die kamer moet leven, dan is het leuker om veel kleinere lampen van Eigenstijl Wonen toe te voegen. Vaak gebruikt men dan ook lampvoeten met lampenkampen. Je hebt kleine schemerlampjes, vloerlampen en mooie lampvoeten met lampenkap die je bijvoorbeeld gemakkelijk op tafels en andere verhogingen kunt plaatsen. Het mooie van dit soort schemerlampen is ook dat de lampenkappen ervoor zorgen dat de pit niet direct zichtbaar is. Je profiteert daardoor optimaal van het mooie egaal verspreide licht. Met één zo’n lamp heb je niet genoeg licht in huis, want door de sfeervolle lichtverspreiding blijft het relatief donker. Daarom vind je in menig woonkamer een stuk of wat van zulke schemerlampen samen met bijvoorbeeld een vloerlamp die is voorzien van een dimmer. Aangezien veel schemerlampen bestaan uit lampvoeten en lampenkappen, kan het ook zo zijn dat je 1 van beide moet vervangen. Ook dat is weer een fijn voordeel van zulke lampen. Mocht de kap kapot zijn, dan hoef je niet meteen de hele lamp te vervangen. Je kunt de lampvoet houden en voorzien van een nieuwe kap. Andersom kun je je oude lampenkappen ook weer voorzien van nieuwe lampvoeten. Mocht je op zoek zijn naar nieuwe lampvoeten of lampenkappen, dan kun je terecht bij Eigenstijl Wonen. Daar vind je heel veel verschillende <a href="https://www.lampvoeten die uiteraard allemaal een eigen stijl hebben. 

Surf naar de site en bestel direct lampvoeten

Als je de lampvoeten wilt bekijken, dan kan dat via de site van eigenstijlwonen.nl Hier kun je meteen zien wat voor soort lampvoeten je zoal kunt bestellen. Je kunt dan ook direct zien of de artikelen voldoen aan je smaak en passen bij de lampenkappen die je eventueel al hebt. Indien dat het geval is, dan kun je de artikelen van je keuze toevoegen aan de winkelwagen en meteen bestellen. 

Ontdek het assortiment van Eigenstijl Wonen

 Je kunt via de website van eigenstijlwonen.nl uiteraard ook even een kijkje nemen in het assortiment om te zien of er ook andere meubelen en woonaccessoires tussen zitten die je goed kunt gebruiken. Zo vind je op de site bijvoorbeeld ook: 

  • Bankstellen
  • Rieten manden
  • Kaarsen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *