Wanneer mensen kruiden kopen vallen ze erg vaak terug in dezelfde kruiden, hierdoor smaken gerechten iedere keer hetzelfde. Maar wanneer je experimenteert met kruiden kun je hele andere smaken naar boven halen, bij tuanashop.nl hebben ze 300 soorten kruiden en specerijen om je eten een nieuwe smaak te geven. Proef hoe je vlees veranderd in een heerlijk gerecht, maar ook kun je de kruiden gebruiken om je eten nog meer smaak te geven. Proef ook de smaak van verse thee, ervaar het verschil van smaak tussen een theezakje en echt verse thee. We weten zeker dat er een hele nieuwe wereld voor je open gaat met verse producten.

BARBEQUE GROF KRUIDENMIX

Altijd vers en net gemalen kruiden

Je vraagt je natuurlijk af welke garantie je hebt dat de kruiden vers zijn, zodra je de kruiden ruikt dan weet je dat je te maken hebt met verse kruiden. Door kleine beetjes te malen blijven de kruiden op smaak en heb je gegarandeerd de hoogste kwaliteit. Opvallend is ook dat de prijs van de kruiden zeer voordelig is, kruiden in de supermarkt kunnen niet op tegen de kruiden van tuanashop.nl. Kruiden uit het binnen en buitenland kun je eenvoudig bekijken in het assortiment, welke kruiden je ook zoekt je vindt het in de webshop. Kruiden kopen is niet alleen leuk om  te doen, je maakt je gerechten er nog lekkerder mee en dat proef je direct.

BIEFSTUK KRUIDEN

Unieke werkwijze met de kruiden

Wil je kruiden kopen in de webshop dan wil je natuurlijk wel de garantie dat de kruiden vers zijn en van hoge kwaliteit. Kruiden worden niet in grote hoeveelheden gemaakt en gemalen, dit garandeert dat de kruiden altijd vers zijn. De verpakkingen zijn in kleine hoeveelheden, wil je een grotere verpakking dan wordt er weer verse kruiden gemalen zodat je ook dan verzekerd bent van verse specerijen en kruiden. Alle potjes en zakjes worden met de hand nog gevuld, altijd vers en de beste smaken komen boven.