Mijn goede voornemen voor dit jaar was een nieuwe vloer leggen in ons huis. Al heel lang is dat mijn wens. We hebben een prima vloer, maar hij is wat ouderwets en zit vol met gebruikssporen. Dit is natuurlijk ook niet gek, want de vloer gaat al 15 jaar mee! Intensief wordt hij ook zeker gebruikt. Om eindelijk eens met mijn vloer-project van start te gaan heb ik er maar een goed voornemen van gemaakt. Mijn partner is erg goed in het behalen van goede voornemens, en kan ook heel goed plannen en motiveren. Met hulp was ik ervan overtuigd dat ik die vloer wel kon leggen. En dat is gelukt!! Vandaag schrijf ik een blog over dit hele project. Het kost namelijk best wel wat planning en tijd, zeker als je een druk dagelijks leven hebt. Daarnaast komt timing natuurlijk wel precies omdat je niet weken met een open vloer kan leven. Lees dus snel deze blogs voor laminaat tips en trics. Veel plezier!

Hoe je een laminaat vloer project start

Zoals ik al zei moet je echt beginnen met een planning. Het liefst trek je er een heel weekend voor uit. In dit weekend moet je zorgen dat er vrijwel niemand thuis is. Daarnaast moet je echt het volle weekend kunnen benutten om aan de vloer te werken. Hij moet namelijk af, anders heb je er de hele volgende week last van. Als je je vloer openbreekt, dan kun je er namelijk niet meer op lopen. Zorg dus dat je een weekend vrij bent, en zorg dat iedereen uit de buurt is! Daarnaast moet je goed plannen met je laminaat. Als je voor mooi kwaliteits laminaat wil gaan, dan kan het zijn dat het speciaal besteld moet worden. Ga dus op tijd op onderzoek uit, en bezoek verschillende laminaat winkels. Zo weet je zeker dat je de mooiste vloeren uitzoekt, en je de beste prijs krijgt! Online zoeken werkt ook goed om de voordeligste prijs te scoren!

Het mooiste van je laminaat maken met een visgraat vloer

Om echt een chique vloer te krijgen denken veel mensen dat je een houten vloer moet leggen. Toch kun je laminaat heel chique maken. Ik heb in het project een visgraat vloer gelegd. Een visgraat vloer is een laminaat vloer met een visgraat motief. Dit motief is klassiek en daardoor tijdloos! Je vloer straalt enorme luxe uit. Ik kan het dan ook erg aanraden om daarvoor te gaan, mocht je je vloer gaan vernieuwen! Met een visgraat vloer zit je de komende 15 jaar namelijk ook goed!