Mason Garments is een luxe high-end schoenenmerk dat in 2021 werd gelanceerd door stadsontwerper Rendi Aditia. Omdat hij als kind een onverklaarbaar gevoel had om luxe artikelen te bezitten, had Rendi uiteindelijk de droom om een ​​high-fashion schoenenmerk te maken dat zijn unieke stijl en persoonlijke voorkeur vertegenwoordigt. Het bescheiden begin van het merk als een op canvas gebaseerde laars, beroemd gemaakt door zangeres Beyonce Knowles, evolueerde al snel naar een eersteklas lifestyle-kleding met een assortiment hoogwaardige, stedelijke kleding. Het nieuwste productaanbod van het merk, de Mason Cardigan Jacket & Skirt, is niet de typische stadskleding die je zou verwachten, maar het slaagt erin om glamour van beroemdheden te combineren met herenkleding.

lichtgewicht stof en comfortabele pasvorm

Je kunt niet alleen de koele zomerbries voelen door de lichtgewicht stof en comfortabele pasvorm, je kunt ook in de winter met hetzelfde comfortabele gevoel sporten. Mason Garments werkt samen met populaire merken zoals Reebok, Adidas en Nike om een ​​unieke schoenenlijn te creëren waar je dol op zult zijn. Dit jaar brengt het merk zijn nieuwste model uit, de Mason Knit Jackets. Dit product zal zeker een glimlach op je gezicht toveren, hoe koud het buiten ook is, vanwege de hoogwaardige materialen waarvan het is gemaakt en de ongeëvenaarde kwaliteit van de ritsen en knopen die het gebruikt. Dit jaar introduceert het merk ook een ander opwindend product, de Mason Plaid Hoodie.

Een nieuw aanbod

Dit nieuwe aanbod van het merk op het gebied van teamkleding zal je vrienden en collega’s zeker verbazen en boeien. Dit jaar is het geen verrassing dat het merk opnieuw zijn nieuwe collectie zal uitbrengen die mannen die modebewust zijn en altijd streven naar de nieuwste trends in de branche zeker zal verleiden en boeien. In dit seizoen zal het bedrijf opnieuw verschillende soorten teamkleding creëren op basis van de laatste eisen en mode van jonge mannen. Hiermee zet het merk opnieuw de standaard voor de andere kledinglijnen die zullen volgen. Wat er daarna uitkomt, zal naar verwachting niet alleen spannend zijn voor de consumenten, maar ook voor de modebewuste mannen die elke stap die de ontwerper zet in de gaten houden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *