Een houten kerstboom is dé sfeervolle en decoratieve vervanger voor de traditionele kerstboom. Het is een originele manier van uw huis versieren met kerstspullen. Op onze website bieden wij verschillende maten en soorten houten kerstbomen aan, en ook decoratie om de bomen in te richten. Bent u moe van elk jaar een nieuwe kerstboom kopen, en het opruimen van de naalden van zowel echte als neppe kerstbomen, of bent u op zoek naar een minimalistische manier om uw huis in een gezellige kerstsfeer te brengen? Dan kan u bij houtenkerstboom juist terecht. Onze kerstbomen zijn een duurzaam en ecologisch alternatief!

Onze houten kerstbomen

Als u een houten kerstboom wilt kopen, kijk dan snel tussen ons assortiment. We bieden onze houten kerstbomen aan in verschillende maten, vormen en zelfs houtsoorten. hierdoor kan u de ideale boom vinden die bij uw huis past. Zo hebben wij 2 verschillende soorten houten kerstbomen:

  • Spira
  • Yelka

Beide kerstbomen hebben een uniek design. Zo is de Spira een spiraal die binnen een minuut valt op te zetten, en is gemakkelijk en op veel verschillende manieren te decoreren. Ook is deze boom zeer compact om op te bergen, zodat u hem elk jaar weer makkelijk tevoorschijn kan halen voor een mooi versierd huis tijdens de koude kerstdagen. Deze kerstboom bieden wij aan vanaf 42cm hoog tot 190cm, met verschillende breedtes. Ook kan u deze kerstboom makkelijk veranderen in een hangkerstboom, zodat u de stok in het midden niet hoeft te zien. Zelfs hangend valt de boom makkelijk te decoreren, en maakt het een mooie vervanger voor de traditionele kerstboom.

De andere houten kerstboom die wij aanbieden is de Yelak. Deze boom is beschikbaar in 3 verschillende houtsoorten:

  • Esdoorhout
  • Eikenhout
  • Walnoothout

Ook deze boom is beschikbaar in verschillende maten, vanaf 75 cm tot 150cm. Ook deze kerstboom valt makkelijk te decoreren. Onze kerstbomen zijn allemaal makkelijk op te bouwen, en vullen de ruimte met een leuke en gezellige kerstsfeer voor de koude dagen!

Waarom een houten kerstboom?

Ieder jaar een kerstboom kopen is natuurlijk niet voordelig. Naast de kosten van de boom moet je ook betalen voor vervoer, en jezelf bekommeren over het schoonmaken van het huis na alle naalden uit de boom gevallen zijn. Daarom bied de houten kerstboom een leuk alternatief dat elk jaar weer te gebruiken is, en even goed te decoreren is als een traditionele kerstboom. Daarnaast is het ook veel duurzamer. Onze houten kerstbomen zijn alleen gemaakt van duurzaam hout, en besparen elk jaar weer honderden bomen, en probeert zo een steentje bij te dragen tegen de ontbossing. Daarnaast zijn beide soorten houten kerstbomen altijd anders te gebruiken. De spiralen kerstboom kan je bijvoorbeeld ophangen of neerzetten, en bij de Yelka kan u elke keer de armen steeds iets anders positioneren, wat een leuke draai geeft aan ons design.

Bij houtenkerstboom staan wij altijd paraat om voor lage verzendkosten zo snel mogelijk uw boom te verzenden. Heeft u hulp nodig? Onze klantenservice staat elke werkdag tussen 9:00 en 17:00 paraat om u te helpen bij al u vragen over onze houten kerstbomen. Wacht dus niet langer, en neem snel een kijkje tussen ons assortiment!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *