De lente komt er aan en daar heb ik zin in! De afgelopen jaren heb ik een soort leuke traditie voor mijzelf bedacht. Dit is het vierde jaar op rij dat ik het weer heb gedaan. In het weekend dat de klok een uur vooruit gaat, bestel ik altijd een paar nieuwe schoenen. Dit zijn dan niet zomaar schoenen. Het zijn schoenen van een voor mij onbekend merk. Natuurlijk moet het wel een merk zijn dat schoenen levert in een goede kwaliteit. Als het zover is, ga ik op zaterdag altijd een tijdje achter de computer zitten. Dan maak ik een voorselectie van de schoenen die mij op dat moment aanspreken. Als ik er dan een nachtje over heb geslapen, weet ik zondag meestal wel waar mijn voorkeur naar uit gaat. Daardoor heb ik de afgelopen drie jaar opvallend leuke schoenen gekocht. Ik heb zelfs nog nooit een paar moeten terugsturen omdat ik ze niet mooi vond of omdat ze niet lekker zaten. En nu gaat er daar dus na afgelopen weekend weer een paar schoenen bijkomen. 

Benieuwd?

Ben je benieuwd waar ik op ben uitgekomen? Ik heb gekozen voor het merk Toral shoes. Deze schoenen heb ik bij Van Arendonk gekocht. Voor mij was het een vrij onbekend merk maar ze blijken toch aardig aan de weg te timmeren op de Nederlandse markt. Het merk komt overinges uit Spanje en je hebt veel verschillende opties. Van enkellaarzen tot sneakers tot stoere cowboyboots. Zelf heb ik dit keer voor een paar enkellaarzen gekozen. Simpelweg omdat ik er daar niet al te veel van in mijn kast heb staan op dit moment. 

Twijfel

Omdat ik het zo'n leuke traditie vind heb ik het dit idee uiteraard ook met anderen besproken. Mijn zus is het daarom ook gaan doen. Zij opperde het idee om er dan ook meteen wat kleding bij te bestellen. Natuurlijk vond ik dat een hartsikke leuk idee maar er hangt natuurlijk ook wel weer een prijskaartje aan. Daarom hebben we een andere oplossing bedacht. In het voorjaar kopen we allebei een paar schoenen voor een voor ons vrij onbekend merk. In het najaar als de klok een uur terug wordt gezet zoeken we een nieuw kleding setje uit.  De eerste keer dat we elkaar dan zien, trekken we allebei onze nieuwste aanwinsten aan. Zo blijft het ook nog een beetje leuk om het aan elkaar te showen. Het zijn de kleine dingen die het doen!