Als je net begonnen bent met je eigen bedrijf, kan het soms lastig zijn om bepaalde beslissingen te maken voor de lange termijn. Je weet tenslotte nog niet of je bedrijf echt succesvol gaat zijn. Ondernemen is risico's nemen, maar er zijn genoeg mogelijkheden om het wat meer op safe te spelen. Dit geldt bijvoorbeeld voor het leasen van een auto. Sinds kort is er de mogelijkheid om te kiezen voor shortlease, een flexibele overeenkomst en daarom zeer aantrekkelijk voor starters en ZZP'ers.

Waarom kiezen voor MKB lease

Een van de vele redenen waarom ondernemers van nu kiezen voor MKB lease, is om mobiel te zijn in een representatieve auto. Het is tenslotte belangrijk dat je een goede en professionele indruk maakt als je je klanten een bezoek brengt. Met een lease contract huur je een gloednieuwe auto naar keuze voor een bepaalde tijd. De auto's die je bij lease maatschappijen kunt uitkiezen zijn meestal de nieuwere modellen en voorzien van de laatste technologie en veiligheidsvoorzieningen. Zo weet je zeker dat je een goede indruk bij de klant achter laat en ben je verzekerd van optimaal rijcomfort.

De flexibiliteit van shortlease

Shortlease is een keuze die de laatste jaren flink in populariteit is gestegen. Reden hiervoor is onder andere de flexibiliteit waar je van geniet bij een shortlease overeenkomst. De contracten zijn vaak maandelijks opzegbaar en daarom perfect voor ondernemers die willen testen of het leasen van een auto een nuttige investering in het bedrijf is. Als je iemand bent die maar voor een korte periode een auto nodig hebt, is shortlease een zeer kosteneffectieve keuze.

Diverse auto's uitproberen

Nog een mooi voordeel aan shortlease is de flexibiliteit in keuze. Stel: je leaset een auto die eigenlijk toch niet bij het bedrijf past, of je bent niet helemaal tevreden over de grootte van het voertuig, dan kun je na een maand direct een nieuwe wagen uitkiezen. En de auto's zijn vrijwel direct klaar om gereden te worden. Na het ondertekenen van een shortlease contract kun je binnen 48 uur al wegrijden met je nieuwe lease auto.

Een lease auto wanneer jij het nodig hebt

Je hoeft je geen zorgen te maken dat je betaald voor een stilstaand voertuig als je voor shortlease kiest. Je sluit tenslotte de overeenkomst af voor een bepaalde periode waarin je van plan bent het voertuig veel te gebruiken. Zo kan het bijvoorbeeld zijn dat je in de zomer eerder gebruik maakt van de fiets, maar in de winter graag wilt profiteren van de luxe van een auto. Met een shortlease contract zit je tijdens de koude wintermaanden warm en droog terwijl je je afspraken af gaat.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *