Blog

Zorg voor een efficiënt ingericht magazijn en voorkom ongelukken!

Je hebt een prachtig bedrijf met mooie spullen op voorraad. Natuurlijk hartstikke leuk maar deze spullen moeten ook ergens opgeslagen worden. Bij het gebruik van een magazijn komt toch vaak nog wel wat kijken. Zo moet je natuurlijk het magazijn op een zo efficiënt mogelijke manier wilt inrichtingen en hiervoor de juiste benodigdheden aanschaffen. Daarnaast komt er ook nog een lijst met veiligheidsmaatregelen bij kijken waar je aan moet voldoen. Een ongeluk is natuurlijk snel gebeurt en al helemaal op een plaats zoals een opslag magazijn. Dit hoeft niet heel ingewikkeld te worden, het is vooral heel belangrijk dat je goed oplet welke stellingen of hulpmiddelen je aanschaft. Ook is de manier hoe jij alles inricht van belang.

Wat is er eigenlijk nodig voor in een magazijn?

Dit hangt natuurlijk volledig af van wat voor je producten je gaat verkopen of welke service jij verleent in je bedrijf. Maar een aantal algemene tips hiervoor kunnen wel meegegeven worden. Magazijnstellingen zijn zeker items die niet gemist kunnen worden in een magazijn. Er bestaan vele verschillende soorten die ontworpen zijn voor ieder magazijn apart. Van legbordstellingen tot mobiele stelling en nog vele andere soorten. Daarnaast zijn een pompwagen en magazijnwagens ideale items om alles goed te kunnen verplaatsen en ervoor te zorgen dat de doorloop van het verplaatsen van producten zo soepel mogelijk gaat.  Verder is een magazijnkasten ideaal om van alles in op te bergen. Van papierwerk tot eventueel gereedschap. Andere handige items die ieder magazijn zou moeten hebben zijn bewegwijzering. Zo kun je makkelijk duidelijk maken wanneer er speciale instructies zijn bij bepaalde plekken of dat er ergens extra aandacht op gevestigd zou moeten worden.

Het nemen van de juiste veiligheidsmaatregelen

Ook niet geheel onbelangrijk zijn het nemen van de juiste veiligheidsmaatregelen. Ook hangt het ervan af wat voor bedrijf het is wat van toepassing is. Let bij het opstellen hiervan wat nodig is voor jouw bedrijf. Veel belangrijke oorzaken van ongelukkig in het magazijn zijn namelijk de slechte constructie, montage of verankering van bepaalde items. Ook overbelasting van stellingen, slechte staat van keuring en onderhoud en/ of niet genoeg of de juiste maatregelen. Wanneer je hier al van op de hoogte bent kun je daarop anticiperen en er wat aan veranderen. Weet in ieder geval dat stellingen onder arbeidsmiddelen vallen en daarom vallen onder de Richtlijn Arbeidsmiddelen. Andere voorschriften zijn, ook de constructie, montage en de verankering moeten volgens de wettelijk opgestelde richtlijnen voldoen.

Kinderkleding: shop het online

Het kopen van producten online heeft natuurlijk veel voordelen en daarom zien we ook dat mensen steeds vaker besluiten om alles, maar dan ook alles via het internet te bestellen. In dit artikel neem ik jullie mee met een aantal belangrijke voordelen van online shoppen van kinderkleding.

Veiligheid

In de coronatijden wil je natuurlijk met zo min mogelijk mensen in contact komen. Fysiek contact proberen we te vermijden en waarom zou je dus naar een fysieke winkel gaan om te shoppen. Wanneer je de kinderkleding online besteld ben je een stuk veiliger bezig.

Snel en makkelijk

Eigenlijk is het online shoppen gewoon makkelijk. Je kan het doen waar en wanneer je wilt. Je hoeft er geen dag voor vrij te maken en als je iets nodig hebt ligt het binnen een paar dagen al bij jou in huis.

Zoeken

Het zoeken online gaat ook een stuk sneller als in de winkels. Door de zoekfuncties kan je bijvoorbeeld snel de leukste meisjeskleding vinden die je nodig hebt. Je kan dus gerichter en sneller gaan shoppen.

Goedkoper

De producten zijn over het algemeen niet goedkoper als in fysieke winkels, echter zijn er wel meer sales online waarmee je flinke bedragen kan besparen. Producten zijn online al snel met kortingen tot we 70% afgeprijsd. Wanneer je veel producten uit deze exclusieve sales koopt kan je dus veel geld besparen.

Goede e-liquid

Al jarenlang komt er nieuws uit over de schadelijke gevolgen van roken. Veel mensen besluiten om hier alsnog mee verder te gaan. Echter zijn er ook veel die hierdoor willen stoppen met roken. Om het stoppen met roken gemakkelijker te maken, kan er gekozen worden voor een minder ongezond alternatief. Het minder ongezonde tarief waar ik het nu over heb, is de e-sigaret. Veel mensen die willen stoppen met roken kiezen hier bewust voor. Dit omdat ze hierdoor geen volledige afstand van roken hoeven te doen, maar in plaats van roken kunnen dampen. Wanneer je wilt dampen, is het van belang dat je de juiste e-liquid

e-liquid

De juiste e-liquid

e-liquid

Wanneer je gebruik maakt van een e-sigaret, zul je geregeld de e-liquid moeten vervangen. Het prettige hiervan is dat er erg veel mogelijk is. Zo is er een variatie in smaak, maar ook in nicotinegehalte mogelijk. Wanneer je stopt met roken, kun je het nicotine gehalte steeds een beetje verlagen. Hierdoor zul je na verloop van tijd merken dat de drang om te roken steeds minder wordt. De e-sigaret is voor erg veel mensen een goed alternatief.

Sportieve werkschoenen

Dat werkschoenen niet altijd zwaar en lomp hoeven te zijn wordt bewezen met werkschoenen sneakers van werkschoenen.shop. Zelfs werkschoenen die aan de zwaarste eisen moeten doen voor de veiligheid zijn in sneaker vorm verkrijgbaar. De schoenen zijn over het algemeen lichter om te dragen, en zien er kleurrijker en sportiever uit dan de normale werkschoenen. Je hoeft geen zorgen te hebben dat deze soort veiligheidsschoen minder veilig is dan de traditionele soorten, alle eisen en wetten die er aan werkschoenen worden gesteld hebben deze schoenen ook. Op de bouwplaats of een industriële werkplaats kun je er gerust mee werken.

werkschoenen sneakers

Ook perfect voor dames

In vergelijking met de traditionele schoenen om op te werken zijn werkschoenen sneakers ideaal voor dames om op te werken. Ze zijn in meer kleuren verkrijgbaar en lichter om te dragen. Omdat ze in kleinere maten verkrijgbaar zijn dan de herenmodellen kan er ook veilig in gewerkt worden. Maar voor heren is deze nieuwe soort werkschoen ook een verademing, vooral het gewicht is een opvallend detail bij de werkschoen. Voor welk budget je ook een sportieve werkschoen wilt kopen, alle soorten en modellen zijn samengesteld volgens alle veiligheidseisen. Je bent er dus zeker van dat je welke schoen je ook koopt een veilige schoen koopt.

werkschoenen sneakers

Altijd de veiligste schoenen

Heel veel werkschoenen sneakers voldoen aan de hoogste eisen die er aan werkschoenen worden gesteld. Om een voorstelling te maken, deze schoenen kun je gebruiken als je bijvoorbeeld in de bouw moet werken. De meeste werkschoenen zijn ook gemaakt om vloeistoffen of andere chemische stoffen tegen te houden, ook de schoen in sneaker vorm heeft deze eigenschappen. Met een S3 schoen neem je geen enkel risico, dit zijn werkschoenen met de strengste eisen die ook zijn te verkrijgen in de vorm van een sneaker bij werkschoenen.shop.

Wat zijn de voordelen van een e-sigaret?

Steeds meer mensen die roken stappen over op een e-sigaret. Deze elektronische manier wordt steeds populairder en mensen beginnen hier ook steeds meer de voordelen van in te zien. Maar is deze vorm van roken echt gezonder dan een normale sigaret en wat zijn de redenen om over te stappen? Wij vertellen het je graag!

Schadelijke stoffen

We weten allemaal dat sigaretten veel schadelijke stoffen bevatten. Het voordeel van een e-sigaret is dan ook dat hier minder schadelijke stoffen in zitten in vergelijking met een gewone sigaret. De e-sigaret bestaat uit een vloeistof zonder teer, tabak, aceton en andere gevaarlijke chemicaliën. Dit is dus ook de voornaamste reden dat mensen een e-sigaret kopen.

Nicotine

Bij de vloeistoffen die je kiest voor de e-sigaret, kun je ook zelf bepalen hoeveel nicotine er in moet zitten. Zo zijn er diverse smaakjes te verkrijgen met verschillende gehaltes nicotine. Er bestaan ook liquids zonder nicotine voor de mensen die willen stoppen met roken. Dit is een ideale manier om het roken langzaam af te bouwen. Zo kun je in het begin nog wat meer nicotine toevoegen en na verloop van tijd over gaan op liquids met minder of géén nicotine.

Goedkoper

We weten allemaal dat roken erg duur is. Een pakje is best prijzig en als je hier een paar per week van rookt, kunnen de prijzen al hoog oplopen. Een e-sigaret is goedkoper dan normaal roken, wat voor veel mensen een reden is om over te stappen. Het enige wat je moet doen is een e-sigaret aanschaffen en eens in de zoveel tijd een vulling kopen. Hiermee zul je ongeveer de helft aan kosten besparen in vergelijking met een gewone sigaret. De vulling van de e-sigaret zal ongeveer een maand meegaan, waardoor je deze dus niet snel hoeft te vervangen.

Beschermd en modieus met Serengeti zonnebrillen

De zonnebril heeft door de jaren heen meer en meer een centrale plek als accessoire ingenomen. Dat betekent niet dat de beschermende kwaliteiten ervan volledig verdwenen zijn. Zeker wanneer je kijkt op Serengetizonnebril.nl zal je zien dat dit goed samen kan gaan. De brillen zijn modieus, maar beschermen ook optimaal tegen zonlicht. Het is dan ook goed om hier wat dieper op in te gaan zodat je precies weet wat je ervan mag verwachten.

Serengetizonnebril.nl

Een bril die optimaal beschermt

In de eerste plaats vind je op Serengetizonnebril.nl het soort bril dat optimaal beschermd. Je bent voor de volle honderd procent verzekerd dat je tegen UVA/UVB straling beschermd bent. Waarbij dan ook nog eens gezorgd wordt dat je altijd optimaal zicht hebt, ook wanneer je even uit de zon bent, bijvoorbeeld in een donkere tunnel. De lens kleurt mee zodat je niet steeds de bril op en af hoeft te zetten. De felle reflectie zal niet langer van hinder voor je zijn.

Serengetizonnebril.nl

Alle soorten en maten

Het aantrekkelijke aan de zonnebrillen van Serengetizonnebril.nl is natuurlijk ook dat ze in alle opzichten passend kunnen zijn. Denk dan bijvoorbeeld aan de vele verschillende kleuren waarin de monturen komen. Zoals het ook zo is dat ze in verschillende vormen en maten komen. Zo zijn altijd de passende modellen bij een outfit te vinden. Wat ze dus ook veel aantrekkelijker maakt om te gebruiken. Zo zijn ze niet alleen beschermend, maar ook modieus te noemen. Een goede reden om ze zelf ook te dragen.

Dit is waarom je een lichtkoepel aanschaft

Heb je er al wel eens over nagedacht om een lichtkoepel in huis te plaatsen? Dan is het raadzaam om dat toch eens te doen. Een lichtkoepel kan namelijk voor veel voordelen zorgen. Ben je nu benieuwd geworden wat lichtkoepels voor jou kunnen betekenen? Lees dan vooral eens even verder.

Lichtkoepels

Een lichtkoepel in huis

Er zijn veel voordelen waarvan je profiteert met een lichtkoepel. Ten eerste is het natuurlijk een mooi voorwerp wat in je woning zit. Het siert nu eenmaal je dag en ziet er nooit verkeerd uit. Maar dat is natuurlijk niet de enige reden waarvoor je een lichtkoepel plaatst. Het is namelijk ook zo dat je meer licht je woning binnen krijgt. Dit is natuurlijk licht wat ook weer gezond is. Ook is het zo dat je het licht niet meer aan hoeft te doen, wat ook weer erg aangenaam is. Dit zal je namelijk merken in de energierekening. Wil je nu overgaan tot een aankoop van een lichtkoepel? Dan wil je uiteraard de beste aanbieder hiervoor vinden. Maar waar vind je die zoal? Bouw-handel.nl is altijd een goede aanbieder van deze koepels. Zij leveren niet alleen kwaliteit producten maar bieden ook een goede service. En dat is nu net wat je mag verwachten van een goede leverancier. Mocht je op zoek gaan naar een aanbieder, let dan altijd even op de recensies die je kunt vinden over het bedrijf. Dit is altijd belangrijk om in de gaten te houden om zo de betrouwbaarheid in te schatten.

Lichtkoepels

Zo maak je een sieraad extra speciaal

Jezelf eens lekker verwennen is iets wat wij vrouwen graag zo nu en dan doen. Sieraden shoppen is dat ook een trend die nooit voorbijgaat. Een prachtige armband, of een leuk paar oorbellen, we kunnen er geen genoeg van krijgen. En zeg nou eerlijk, een gave armbanden combinatie met horloge kan je look helemaal compleet maken. 

Er zijn verschillende sites die meer dan genoeg aanbod hebben, zo ook op MyUniqueStyle. Van gepersonaliseerd, stoer, met edelsteen, minimalistisch of met een bijzondere betekenis, ze hebben het allemaal.

Personaliseer een armband

Het laten graveren van een armband is echt een trend op dit moment. Bij My Unique Style hebben ze zelf een graveermachine. Ze hoeven dit dus niet uit te besteden waardoor je armband of een ander sieraad alsnog snel bij jou thuis afgeleverd kan worden. 

Er zijn vele verschillende manieren waarop je je armband of een ander sieraad kan laten personaliseren, moeite met een keuze maken? Lees snel verder voor wat inspiratie:

  1. Het is mogelijk om een foto te laten graven in een hanger, die je bijvoorbeeld aan je ketting kunt hangen. Op deze manier draag je altijd iemand bij je. Wel is het belangrijk om een scherpe foto te uploaden. 
  2. Wil je iets minder opzichtigs? Dan is het laten graveren van een vingerafdruk een mooie oplossing. Ook leuk om aan je liefje cadeau te doen!
  3. Datum, waarschijnlijk een veel gekozen gravure, een datum die speciaal voor jou is.
  4. Naam of initiaal, ook dit zal een veel gekozen gravure zijn, het voegt wat persoonlijks toe maar blijft wel simpel.  

Doe een armband cadeau

Met een mooie armband zit je eigenlijk altijd goed als het gaat om een cadeau uitkiezen. Een persoonlijke touch maakt dit extra leuk, zo kun je denken aan een edelsteen met een speciale betekenis of werken, maar ook een bedeltje zoals een lotusbloem is een mooi doordacht cadeau. Een lotus staat bijvoorbeeld voor innerlijke groei en verlichting. Dit maakt het weggeven ervan extra mooi. 

De keuze is natuurlijk geheel aan jezelf, voor meer inspiratie en mooie sieraden kun je hier klikken om een kijkje te nemen op de site van MyUniqueStyle. 

Fällräven Kånken: De beroemde poolvos-rugzak

Fjällräven betekent “poolvos” in het Engels: de iconische Kanken-rugzak wordt sinds 1978 geassocieerd met het karakteristieke logo. De klassieke Fjällräven-rugzakmodellen zijn ultralicht – de standaard Fjällräven Kanken heeft een gewicht van slechts 300 gram met een opslagcapaciteit van 16 liter. Het zitkussen van PE-schuim in het achterste binnenvak voorkomt dat de inhoud doorschuift naar de rug. Gemaakt van duurzaam en onderhoudsvriendelijk Vinylon F, een synthetische stof ontwikkeld door Fjällräven en gebaseerd op polyvinylalcohol, maakt de Kanken ook indruk met zijn uitstekende waterafstotende eigenschappen zonder enige impregnering.

De Kanken-rugzak zet zijn succesverhaal al meer dan vier decennia voort: de praktische cult-rugzak is een trendy lifestyle-accessoire geworden. Of het nu gaat om compacte Kanken Mini of ruime Kanken Classic, de bestseller overtreft met veel kleuren. Bijzonder interessant zijn de Kånken Art-rugzakken, die sinds 2016 als speciale editie worden uitgegeven in samenwerking met twee gerenommeerde kunstenaars Erik Olovsson en Cecilia Heikkilä. Een nieuw lid van de Kanken-familie is de duurzame Re Kånken-rugzak gemaakt van gerecycled polyester. De Fjällräven-rugzak met leren afwerking wordt steeds populairder – het klassieke model wordt in deze versie aangevuld met een visitekaarthouder, een naamlabel en een gewatteerd laptopvak.

Fjällräven rugzakken voor buitenavonturen

Het Zweedse merk is gericht op de barre omstandigheden in de Scandinavische hooglanden en produceert duurzame en slimme buitenapparatuur. De hoogste berg van Zweden, Kebnekaise, was de inspiratie voor de KEB-serie van Fjällräven, die een uitstekende weersbestendigheid heeft. In 2008 lanceerde Fjällräven de Kajka-trekkingrugzak: hij maakt vooral indruk met het Perfect Fit-draagsysteem. De rugzak is in 2013 vernieuwd: een nieuw milieuvriendelijk frame van berkenhout is zo sterk als aluminium. De meeste buitenmodellen zijn gemaakt van het G-1000®-materiaal, dat in 1968 door Fjällräven is ontwikkeld. De stof bestaat uit 65% polyester en 35% katoen, is ademend, sneldrogend, winddicht en waterdicht. De G-1000 is momenteel verkrijgbaar in vijf versies – los geweven en daardoor lichter, met een geruwd oppervlak en daarom geruisloos, ongepolijst voor betere ventilatie of aan beide zijden geïmpregneerd met Groenlandse was en daardoor extreem slijtvast. De eco-versie van dit materiaal bestaat uit gerecycled polyester en biologisch katoen.

De eigenschappen van rollators

Als je kijkt naar rollators is het goed om te letten op de volgende dingen voordat je er zelf één neemt. Dat is hoe groot de wielen zijn, of de rollator inklapbaar is, of er een mandje bijzit en of er een rem opzit. Dit zijn eigenschappen waar je misschien niet meteen aan denkt als je een rollator uitzoekt maar deze kunnen wel degelijk een groot verschil maken als het gaat om het plezier dat je uit je rollator haalt.

Wielgrootte

Wat maakt de maat van de wielen nou uit? Het antwoord is de hoek die de cirkel van het wiel met de grond vormt. Kort gezegd, hoe groter het wiel, hoe makkelijk het over een verhoging gaat. Met een groter wiel loop je dus minder vaak ergens tegenaan en hoef je minder vaak de rollator te kantelen om over een verhoginkje heen te komen. Als u bovendien graag in de natuur wandelt helpen deze wielen ook. Als u vaak over zacht terrein loopt zoals een grasveld of bosgrond, let dan vooral op de breedte van de wielen. Hoe breder deze zijn, hoe minder ver ze wegzakken als u uw gewicht er op zet. Dit betekent dat u minder moeite hoeft te doen om vooruit te komen. Komt u veel kiezels of stenen tegen op uw pad? Ook dan is de wieldiameter van belang.

Inklapbaar

Als u met de auto reist is het vaak handig om de rollator mee te nemen. Als deze dan kan inklappen bespaart dat een boel ruimte in de achterbak zodat u gemakkelijk erbij kan. Daarnaast maakt het het ook mogelijk om de rollator mee te nemen in een compactere auto. Maar ook als u ergens bent is het vaak fijn als u de rollator kan inklappen. Dat kan deze gemakkelijk in de hoek gezet worden in plaats van op de gang gelaten. Zo is de rollator er voor u wanneer u deze wilt, maar weg als u deze niet nodig heeft.

Mandje

Een mandje is erg fijn als u boodschappen gaan doen. Dan hoeft u niet constant de boodschappen te tillen maar kan u de rollator het zware werk voor u laten doen. Dat helpt u mobiel te blijven. Bovendien kan u dan ook groter boodschappen doen dan normaal.

Rem

Het lijkt iets simpels, maar niet aller rollators hebben een rem. Ik raad deze wel ten sterkste aan. Deze maakt het namelijk gemakkelijk om te rusten als u niet aan het lopen bent.