Blog

Traphekje hond

Voor veel mensen zijn huisdieren kinderen en daarom willen zij er alles aan doen om goed voor ze te zorgen. Een traphekje hond mag daar beslist niet aan ontbreken. Deze kan ervoor zorgen dat jouw trouwe viervoeter niet in een bepaalde ruimte kan komen, maar ook de toegang tot de trap kan uitsluiten. Ook wanneer er visite over de vloer komt is het fijn om jouw hond even apart te zetten. Natuurlijk kan je ook de deur dicht maken, maar op deze manier, door het plaatsen van een hek is de hond er toch een beetje bij.

Trap hek hond

Online een traphekje hond aanschaffen

Via de hondenwebstore.nl is het mogelijk om veel producten te bestellen. Uit het enorme assortiment met meer dan 7000 artikelen zal je zeker slagen. Een voordeel is dat je hier de deur niet voor uit hoeft te gaan en makkelijk en snel een bestelling thuis kan laten bezorgen. Bovendien worden de bestellingen met een bedrag van boven de €49,- geheel gratis verzonden. Omdat alles hier in deze webstore allemaal op voorraad is, worden de producten over het algemeen binnen 1 a 2 werkdagen al verzonden.

Veel producten zijn hier online te vinden. Van voeding tot een mooie mand.Maar ook veel riemen en speelgoed voor de hond ontbreekt hier zeker niet. Zeker de moeite waard om hier een keer te komen shoppen.

afsluithek

Alleen maar het best voor je hond

Veel honden worden gezien als een gezinslid. De baasjes zullen er dan ook alles aan doen om deze trouwe viervoeters goed te verwennen. Dat doe je niet allen met koekjes geven, maar ook goede voeding speelt hierin een zeer belangrijke rol. Om er zeker van te zijn welke voeding het beste voor je hond zal zijn, kan je deze vraag hier online stellen. 24/7 staan hier medewerkers klaar om deze te beantwoorden.

Wat doet een stuurkogel?

In een auto zijn er veel onderdelen die ervoor moeten zorgen dat je veilig kunt rijden. Een draai aan het stuur moet een goed gevolg hebben dat de auto of naar links gaat of eventueel naar rechts. In dit samenspel van de auto-onderdelen spelen de spoorstangen een belangrijke rol. Het verbindingsstuk tussen het stuurhuis en de fuseestukken worden de spoorstangen genoemd. De stuurkogels zitten aan de uiteinden van de spoorstangen. De binnenste stuurkogel verbindt de spoorstang verbindt met het stuurhuis. Deze is op zijn beurt weer verbonden met het stuurwiel. De buitenste stuurkogel is de kogelverbinding tussen de stuurstang en het fuseestuk. Samen vormen ze de wielophanging. Om de kogels zit een rubberen manchet. Dat is gedaan om de beide stuurkogels te beschermen tegen vocht en vuil. De manchet zit om de kogel heen. Het is een belangrijke bescherming die nauwlettend in de gaten moet worden gehouden. Is deze gescheurd of zit er een gaatje in, dan moet je nooit wachten en hem zo snel mogelijk laten vervangen. Het is tenslotte voor je eigen veiligheid. In enkele gevallen kun je niet alleen de manchet vervangen. In zo’n geval moet je bij een scheur in de manchet de hele kogel vervangen.

Stuurkogels

De aanschaf van een nieuwe stuurkogel.

Omdat een stuurkogel een belangrijk onderdeel in je auto is om veilig te kunnen rijden, moet je daarop niet bezuinigen. Is er iets niet in orde met je stuurkogel laat het dan zo snel mogelijk, door een erkend bedrijf, repareren. Omdat veel automerken sterk verschillende stuursystemen hebben, kunnen niet alle stuurkogels voor iedere auto gebruikt worden. Toch is snel handelen belangrijk als er te veel speling op de stuurkogel is. Er kunnen ook zware punten in de kogel aanwezig zijn. Dat zal vooral het geval als de kogel niet meer mooi rond is. De stuurkogel is ook aan vervanging toe als de manchet is gescheurd of beschadigd.

Stuurkogels

De lente is er! Tijd voor nieuwe schoenen!

De lente komt er aan en daar heb ik zin in! De afgelopen jaren heb ik een soort leuke traditie voor mijzelf bedacht. Dit is het vierde jaar op rij dat ik het weer heb gedaan. In het weekend dat de klok een uur vooruit gaat, bestel ik altijd een paar nieuwe schoenen. Dit zijn dan niet zomaar schoenen. Het zijn schoenen van een voor mij onbekend merk. Natuurlijk moet het wel een merk zijn dat schoenen levert in een goede kwaliteit. Als het zover is, ga ik op zaterdag altijd een tijdje achter de computer zitten. Dan maak ik een voorselectie van de schoenen die mij op dat moment aanspreken. Als ik er dan een nachtje over heb geslapen, weet ik zondag meestal wel waar mijn voorkeur naar uit gaat. Daardoor heb ik de afgelopen drie jaar opvallend leuke schoenen gekocht. Ik heb zelfs nog nooit een paar moeten terugsturen omdat ik ze niet mooi vond of omdat ze niet lekker zaten. En nu gaat er daar dus na afgelopen weekend weer een paar schoenen bijkomen. 

Benieuwd?

Ben je benieuwd waar ik op ben uitgekomen? Ik heb gekozen voor het merk Toral shoes. Deze schoenen heb ik bij Van Arendonk gekocht. Voor mij was het een vrij onbekend merk maar ze blijken toch aardig aan de weg te timmeren op de Nederlandse markt. Het merk komt overinges uit Spanje en je hebt veel verschillende opties. Van enkellaarzen tot sneakers tot stoere cowboyboots. Zelf heb ik dit keer voor een paar enkellaarzen gekozen. Simpelweg omdat ik er daar niet al te veel van in mijn kast heb staan op dit moment. 

Twijfel

Omdat ik het zo'n leuke traditie vind heb ik het dit idee uiteraard ook met anderen besproken. Mijn zus is het daarom ook gaan doen. Zij opperde het idee om er dan ook meteen wat kleding bij te bestellen. Natuurlijk vond ik dat een hartsikke leuk idee maar er hangt natuurlijk ook wel weer een prijskaartje aan. Daarom hebben we een andere oplossing bedacht. In het voorjaar kopen we allebei een paar schoenen voor een voor ons vrij onbekend merk. In het najaar als de klok een uur terug wordt gezet zoeken we een nieuw kleding setje uit.  De eerste keer dat we elkaar dan zien, trekken we allebei onze nieuwste aanwinsten aan. Zo blijft het ook nog een beetje leuk om het aan elkaar te showen. Het zijn de kleine dingen die het doen!

Kies jij voor e-liquids?

Er zijn mensen die graag overstappen van het gewone roken naar de e-liquids. Als dat voor jou ook zo is dan kun jij er snel een keuze in maken en dan nagaan wat de voordelen dan weer voor je zijn. Je hebt alle tijd om op je gemak na te gaan wat er allemaal kan en die tijd raden we je ook aan om te nemen. Zo kun jij zelf eens bekijken hoe het allemaal gaat. Het kan een hele overstap zijn maar je kunt er ook snel aan gewend zijn, dat is voor iedereen anders.

Blaze

Online e-liquids bestellen

Het meest eenvoudige is het wanneer jij de keuze maakt en dan online je e-liquids kunt bestellen. Bij ons heb jij een ruime keuze en reken er maar op dat je er je voordeel mee gaat doen. Veel mensen zijn jou al voorgegaan en daar kun jij dus nou op volgen. Het gaat er om dat jij weet wat wij jou te bieden hebben en dat je ook de prijzen kent. Ons ruime assortiment, dat is waar we om bekend staan en dat gaat samen met scherpe prijzen. Daarom laten wij je daar ook graag mee kennismaken en dan kun jij zelf een keuze maken wat jij hier gaat bestellen. Als je nog vragen hebt over ons aanbod dan kun je die aan ons stellen. We zullen er alles aan doen om de vragen snel te beantwoorden en dan kun jij ook weer een keuze maken binnen ons assortiment.   

SmokeSmarter


De klantenservice upgraden met een chatbot

Voor mijn baan ben ik verantwoordelijk voor het contact met onze klanten. Van start-up is het bedrijf inmiddels gegroeid naar vijfendertig werknemers en de ambities zijn hoog. We willen het gat tussen de kleine en grote spelers in de markt gaan dichten door niet alleen innovatief te zijn en de mooie grote projecten binnen te halen, maar ook nog steeds oog te hebben voor de kleine projecten die we wegens morele overtuigingen belangrijk vinden. We willen dus niet zomaar voor het grote geld gaan, maar daarbij in contact blijven staan met maatschappelijke belangen die ons na aan het hart liggen. Wij zijn een van die bedrijven die willen aantonen dat duurzame ontwikkelingen hand in hand kunnen gaan met winst. Het is erg inspirerend om in een bedrijf met zo’n missie te werken!

Groei van klantencontact

Het contact met onze klanten is bij het realiseren van die missie erg van belang. Aangezien het nieuwe producten zijn die we maken, hebben afnemers er natuurlijk vaak genoeg vragen over en ook veel geïnteresseerden melden zich. De meeste vragen beantwoord ik per e-mail via een ticketsysteem, zodat ik alle vragen kan groeperen en ik goed inzicht heb in hoeveel vragen er over welke onderwerpen leven. Maar daarnaast vinden we het ook erg belangrijk dat er ook telefonisch contact mogelijk is, want sommige mensen vinden het nog steeds prettiger om op die manier iets uitgelegd te krijgen dan via een bericht. Daarnaast onderhoud ik ook de website en sociale media-kanalen. Het is dus een afwisselende en drukke baan en ik heb het erg naar mijn zin. Een collega van mij springt soms bij, want bij de lancering van een nieuwe project is het altijd nog een stuk drukker. Het geeft veel voldoening te werken voor een bedrijf waarbij je volledig achter de missie staat en daarnaast direct in contact te staan met de mensen die het product afnemen of willen gaan afnemen. Met die groei, groeiden ook het klantencontact en is het wel duidelijk geworden dat het voor mij steeds moeilijker wordt om tijdig alle vragen te beantwoorden. We willen namelijk binnen twee werkdagen een vraag beantwoord hebben en willen dat ook niet ruimer maken. Daarom ben ik gaan nadenken hoe de klantenservice efficiënter in te gaan richten.

Belangrijke schakel

Op de website had ik al een FAQ gezet, zodat mensen zelf al voor een deel uit de voeten kunnen met eventuele vragen die ze hebben. Hoewel op de website op meerdere plekken informatie te vinden is over inloggen en het wijzigen van hun gegevens, blijven er toch nog wel vragen over komen. Uiteraard werk ik ook met standaardteksten, toch scheelt het weer tijd om ermee bezig te zijn. Ik heb daarom bij mijn werkgever voorgesteld een chatbot in te gaan zetten. Dan bieden we onze klanten nog een andere mogelijkheid om antwoord op hun vragen te krijgen en met ons in contact te komen. Ik heb aangegeven dat ik dacht dat we het beste voor de hybrid chatbot konden gaan, waarbij je een combinatie hebt van zowel gescripte als vrije invoermogelijkheden. Als een vraag niet door de chatbot veranderd kan worden, wordt de klant alsnog automatisch doorverbonden met mij. Zo kunnen we het aantal via e-mail binnenkomende vragen reduceren, waardoor ik meer tijd heb de specifiekere vragen te beantwoorden. Het is een toegankelijk communicatiemiddel waarmee klanten snel van een antwoord kunnen worden voorzien. Mijn baas ziet het helemaal zitten en heeft ingestemd het te laten integreren in ons systeem. De chatbot zal een van de schakels zijn die ons bedrijf naar een nog hoger plan zal gaan tillen!

Geniet van en in je tuin!

Na een periode van heel veel regen, wind en kou is er eindelijk weer mooi weer aangebroken. Hoewel de temperatuur nog wel wat omhoog mag wat mij betreft hebben we qua weer eindelijk weer de zon gezien. En dat scheelt al enorm in deze tijden waarin het toch al moeilijk genoeg is. Mensen moeten zoveel mogelijk binnen blijven. Hoewel het mooie weer echt uitnodigd om naar buiten te gaan, zeker met al die regen achter de rug is het toch beter dit niet te doen. Toch zijn er wel enkele uitzonderingen waar je nu optimaal gebruik van kunt maken.

De tuin

Ik hoop heel erg voor je dat je zelf een tuin hebt. Op die manier kun je toch lekker de hele dag buiten zijn zonder iemand anders in gevaar te brengen. Ook zijn er heel veel mogelijkheden voor wat betreft het vermaak binnen je tuin. Zo kun je bijvoorbeeld nagaan of je nog tevreden bent je huidige tuinset. Ben je echt blij met hoe het nu staat of is de set aan vervanging toe?  Mocht het zo zijn dat je graag een nieuwe set in de tuin wilt dan is dit makkelijk op te lossen. Je kan bijvoorbeeld gewoon online een tuinset bestellen bij Tuinmeubelland. Dat heeft een aantal voordelen. Het grootste voordeel is dat je de deur er niet voor uit hoeft. In de meeste gevallen hoef je ook geen verzendkosten te betalen. Verder hoef je niet met al die spullen te gaan slepen. Ze worden namelijk gewoon voor je deur gezet. Je hoeft ze dus alleen maar te verplaatse van de voortuin naar de achtertuin en klaar is kees.

De inrichting

Als je er eenmaal over uit bent welke set je wilt hebben en je kan lekker zitten, kan je door naar de volgende fase. Je kan namelijk gaan kijken of je nog tevreden bent over de rest van de inrichting van de tuin. Ben je er nog blij mee? Nu heb je eindelijk tijd om het serieus te nemen en te veranderen als een soort investring voor de toekomst voor jezelf. Daarnaast kan je ook bezig gaan met het hoognodige onderhoud van je tuin. Onkruid moet eigenlijk altijd wel gewied worden. Ook moeten er vast nog dingen worden gesnoeid en dat soort zaken. Kijk alleen wel even goed welke boom of struik in welke periode gesnoeid moet worden zodat ze niet kapot gaan. Verder kan er nu ook gewoon gras gemaaid worden.

Geen tijd om je te gaan vervelen dus!

Welk schuimmatras kun je het beste kopen?

Schuimmatrassen zijn de laatste jaren steeds populairder geworden. En dat is ook niet zo vreemd, want ze slapen heerlijk Er zijn twee verschillende soorten schuimmatrassen, namelijk traagschuim en koudschuim. Maar welk soort schuimmatras is nu het beste voor jou? In dit artikel vind je hier meer informatie over, zodat jij een goede keuze kunt maken.

Traagschuim_topper

Traagschuim schuimmatras

Een schuimmatras gemaakt van traagschuim heeft een open celstructuur. De schuimbelletjes hebben echter wel een dun vliesje, waardoor de structuur niet volledig open is. Het voordeel hiervan is dat het materiaal zich geheel naar je lichaam vormt. Het kent dus geen drukpunten. Traagschuim reageert ook op jouw lichaamswarmte. Het nadeel van traagschuim is dat het niet heel goed ventileert.

Traagschuim_topper

Koudschuim schuimmatras

Eigenlijk heeft een koudschuim schuimmatras veel weg van een traagschuim schuimmatras. Het grote verschil is echter dat de schuimbelletjes in dit schuim geen vliesje bevatten. Het materiaal ventileert hierdoor beter en is veerkrachtiger. Het gaat langer mee en het schimmelt niet. Daarentegen vormt koudschuim zich niet naar je lichaam, wat bij traagschuim wel het geval is.

Welk matras is voor jou het beste?

Koudschuim schuimmatrassen zijn eigenlijk geschikt voor iedereen. Ze voelen ook minder plakkerig en zweterig aan dan traagschuim matrassen. Een traagschuim matras kan echter weer beter zijn als je bedlegerig bent. Of als je het fijn vindt om op een matras te slapen dat zich naar je lichaam vormt. Meer weten, ga naar de Perfecthomeshop.eu.

Hoeveel kost een gamecomputer?

Videogames zijn een ongelofelijk populair medium. Wereldwijd spelen miljoenen mensen dagelijks met veel plezier videogames. Vroeger was het vooral een activiteit voor jonge jongens maar tegenwoordig spelen ook veel meisjes en volwassenen met plezier videogames. Er zijn verschillende platformen om videogames op te spelen. De meest populaire consoles zijn de Playstation, de Xbox, de Nintendo en natuurlijk de game computer. Zelf heb ik altijd vooral liefde gehad voor computer games. Vooral schietspellen zijn het beste om te spelen op een computer. Daarnaast is de computer ook de plek voor veel strategiespellen. Maar is een gamecomputer niet ontzettend duur? In dit artikel bespreken we hoeveel een gamecomputer kost.

Voordelen

Er zijn vele voordelen aan een gamecomputer. Je kunt een sterke computer namelijk voor veel andere dingen gebruiken zoals werk, editen, foto’s bewerken enzovoorts. Het draaien van de nieuwste videogames kost over het algemeen wel veel kracht. Je hebt daarom een goede pc nodig. Dit kan heel duur zijn maar dat hoeft niet persé zo te zijn. Er zijn verschillende opties voor het aanschaffen van een computer.

 

Kant en klaar van een mediagigant

De eerste optie voor de aanschaf van een game computer is het kant en klaar aanschaffen bij een grote mediagigant. Hier vind je vaak kant en klare gamecomputers die uitstekend werken voor de meeste videogames voor een schappelijke prijs. Maar er zitten wel nadelen aan deze computers. Vaak zijn het niet de beste samenstellingen en voor de allernieuwst en zwaarste games is het daarom niet ideaal. Vaak is de koeling bijvoorbeeld niet goed genoeg voor de kracht van de computer waardoor de prestaties minder worden.

Samenstellen en laten bouwen

De volgende optie die we bespreken is waar je zelf de computerdelen uitkiest voor je computer en deze dor een professioneel laat bouwen. Op deze manier weet je dat je de beste onderdelen kunt uitkiezen die voor jouw budget de ideale computer maken. Maar je hoeft zelf niet de computer in elkaar te zetten. Er zijn verschillende bedrijven die deze service bieden, gamingpcshop.nl is een voorbeeld.

Zelf bouwen

De laatste optie die we bespreken is zelf een pc bouwen. Je kunt op dan zelf de onderdelen kopen en de computer bouwen. Dit is tegelijkertijd goedkoper dan een computer door anderen laten bouwen en een leuk doe het zelf project. Maar het kan ook intimiderend zijn voor mensen om met deze dure onderdelen zelf een computer in elkaar te moeten zetten. Het is een goed idee om de hulp in te schakelen van een vriend of familielid die al ervaring heeft met het bouwen van een computer.

Meer natuur in je leven

Nederland is een dichtbevolkt land. Alhoewel we een klein land zijn en onze steden nog niet lijken op de miljoenensteden in andere landen waar de wolkenkrabbers gigantisch hoog rijken zijn we toch een stedelijk land aan het worden. Een groot deel van onze bevolking leeft in de randstad en in de grote stedelijke gebieden. Zelf heb ik in Amsterdam gestudeerd en dat is natuurlijk een ontzettend drukke stad, niet alleen met inwoners maar ook met veel toeristen. Alhoewel zeker op jonge leeftijd, het drukke stadse leven erg leuk kan zijn, is het ook zo dat je misschien de rust van de natuur mist. Gelukkig zijn er zelfs in een stedelijke omgeving manieren om meer natuur in je leven te brengen. Dat is wat we in dit artikel bespreken.

Dagelijkse wandeling

De stad is niet alleen druk in de realiteit maar we zijn vaak ook druk in ons hoofd. We zijn allemaal druk met onze relaties, sporten, hobby’s, studie en carrière. Dit kan tot chaos en stress leiden. Een goede manier om dit te verbeteren is door dagelijks een wandeling te maken en zo je hoofd tot rust te brengen. In de meeste grote steden zijn er vaak een aantal parken vol groen. Dit is natuurlijk een goede locatie om dagelijks even een half uur te wandelen en wat frisse lucht op te snuiven.

Planten in huis

Een goede manier om meer groen in je leven te krijgen is door een aantal planten in je appartement of huis te plaatsen. Planten geven zuurstof en een natuurlijke uitstraling in een stedelijk appartement. Er zijn veel planten die niet zoveel aandacht kosten. Je hoeft dus niet elke dag je planten water te geven en ze bij te snoeien. Een andere manier om je huis of appartement een meer natuurlijke uitstraling te geven is door natuurlijk materiaal te gebruiken in je inrichting. Kies in plaats voor metalen en synthetische stoffen bijvoorbeeld voor nobelhout.

Begin een moestuintje

Naast het hebben van een aantal planten in je huis is het ook een heel leuk idee om zelf wat fruit of groenten te verbouwen. Zelfs als je geen grote tuin hebt kun je met een klein tuintje, een balkon of gewoon in je woonkamer een klein moestuintje beginnen. Wat is er nu mooier dan je eigen groenten groeien en die uiteindelijk opeten. Natuurlijk zul je niet genoeg kunnen verbouwen om volledige maaltijden te koken met je eigen groenten elke dag, maar het is toch mooi om zo nu en dan iets van je eigen groenten te kunnen eten.

4 redenen om voor Apple iPhone te kiezen

Onder smartphone gebruikers is Apple iPhone een van de populairste merken. En dat is niet zonder reden. iPhone is al jaren de smartphone pionier en in tegenstelling tot Android is het besturingssysteem van Apple (iOS) erg gebruiksvriendelijk. Daarnaast is het design van Apple iPhone altijd strak en modern. Twijfel jij of je over moet stappen op iPhone? Dan kan dit artikel je wellicht verder helpen bij het maken van een keuze. Hieronder volgen 4 redenen om voor Apple iPhone te kiezen:

1. Gebruiksvriendelijkheid

Als je op zoek bent naar een smartphone met zeer gebruiksvriendelijke software, dan is het besturingssysteem iOS wat je wilt. In tegenstelling tot Android focust Apple zich elk jaar weer opnieuw op software die voor zich spreekt. Zo hoef je geen complete techneut te zijn om iOS te begrijpen. Apple vind het belangrijk dat hun besturingssysteem opgeruimd en overzichtelijk is. Als je overstapt van Android op iOS heb je jezelf binnen no time wegwijs gemaakt in het systeem.

2. Strak en tijdloos design

Als je iemand bent die van design houdt, dan zul je waarschijnlijk als een blok vallen voor de designs van Apple iPhone. Al vanaf de eerste iPhone die uitgebracht is in 2007 kun je zien dat Apple oog heeft voor strak en tijdloos design. En met de jaren is het ontwerp van de nieuwste toestellen natuurlijk alleen maar mooier en moderner geworden. Zelfs Android fanaten moeten toegeven (en dat doen ze niet graag): de schoonheidsprijs voor smartphones gaat toch echt naar Apple.

3. iPhones gaan lang mee

Goedkoop is duurkoop. Daarom zijn de nieuwste iPhone modellen ook redelijk (oké, in sommige gevallen zelfs flink) aan de prijs. Maar dan heb je ook wat. Apple iPhones gaan namelijk een stuk langer mee dan hun Android tegenhangers. Dit komt omdat Apple een goede afstemming hanteert tussen de hard- en software. Als Apple iPhone gebruiker krijg je minimaal 5 grote software updates, waardoor je telefoon steeds weer up to date is met de nieuwste ontwikkelingen. Bij Android heb je geluk als je al 2 grote updates krijgt om te installeren. Onder andere daarom krijg je bij Apple echt waar voor je geld.

4. Behoudt zijn waarde

Een iPhone behoudt redelijk lang zijn waarde. Als je op Marktplaats zoekt naar tweedehands iPhones, zul je zien dat mensen er nog redelijk wat voor vragen. Dit komt omdat iPhone zo geliefd is, dat ze hun waarde vasthouden. Ondanks dat Apple elk jaar weer een toestel uitbrengt, blijven de voorgangers van de jaren ervoor populair en veel gebruikt. Dit is ideaal als je weet dat je over twee jaar je oude iPhone wilt verkopen om zo te kunnen investeren in het nieuwste toestel.