Niet alles in het leven moeten we serieus nemen, al helemaal niet met beste vrienden. Daarom moet je af en toe een grappig, nutteloos cadeau geven. Perfect voor situaties als een weddenschap of een inside joke. Er zijn natuurlijk genoeg grappige cadeaus waar je misschien gelijk aan denkt maar met deze top 3 zal je toch wel echt een winnaar aan de haak slaan. Je moet het natuurlijk wel aan durven en de persoon aan wie je het geeft kennen.

Voor de vriend die veel van zichzelf houdt

Ken je die vriend die altijd opschept over de lengte van zijn Willie? Iedere vriendengroep heeft er wel een en weten allemaal dat ze het met een korreltje zout moeten nemen. Deze vriend, zou als het kon, sex hebben met zichzelf maar dat is natuurlijk een beetje lastig. Wat wel kan is een clone a willie. Hiermee maak je dus als het ware een dildo van je eigen geslachtsdeel. Leuk om neer te zetten op de kast. Zo kan je vriend de gehele dag naar zijn eigen geslachtsdeel kijken.

Voor de vriend die eigenlijk een alcoholist is

In elke vriendengroep moet er ook minimaal één alcoholist zitten. Dit is meestal de vriend die het hardst roept dat die niet gaat drinken. Uiteindelijk is hij degene die naar huis getild moet worden. Voor deze vriend is het verstandig dat je een kluis speciaal voor alcohol haalt. Hierdoor zal die alsnog kunnen drinken, maar wordt het hem wel lastiger gemaakt.

clone a willie

Voor de vriend die zichzelf altijd voor ‘lul’ zet

Of die nou probeert te flirten of gewoon probeert te lopen, hij zet zichzelf altijd wel weer voor schut en daarbij dus ook de gehele groep. Deze vrienden kunnen er niks aan doen, het is een vervelende gafe. Je kan ze alleen maar een handje helpen door ze een penispak aan te laten trekken. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *